COSR are o nouă conducere ! Mihai Covaliu noul președinte

14956367_1634987793467351_9061253156369741643_n
Întâlnire cu Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude JUNCKER
10 noiembrie 2016
gabiszaboc899imihaicovaliusebatpentruc899efiacomitetuluiolimpic_597657

În această seară au avut loc alegeri în cadrul Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Mihai Covaliu a învins-o pe Gabriela Szabo la acest scrutin (128 de voturi vs. 68). Cu tot respectul pe care îl port doamnei Szabo, personal mă bucur că de această dată domnii și doamnele din Kiseleff nu au reușit pesedizarea COSR-ului. De această dată sportul a învins politica.

Alături de el, Alexandru Dedu (președintele Federației de Handbal) și Camelia Potec (președinte al Federației de Natație și Pentatlon Modern.) își vor incepe mandatele din poziția de vicepreședinți. Cu această ocazie le urez mult succes, deși nu vor avea o misiune ușoară.

I-am transmis în această seara domnului Covaliu că Partidul Național Liberal va sprijini COSR-ul si orice proiect care va redresa sportul românesc. Avem nevoie ca acest domeniu să se relanseze și să redevină un motiv de mândrie națională. Avem nevoie de liniște și de reconstrucție. Avem nevoie de unitate.

 

covaliu-selfie-cosr

(foto : Libertatea)

Tot în cadrul Adunării Generale de marți s-a votat și pentru locurile de membri în Comitetul Executiv. Au fost aleși: Irina Deleanu, Sandu Pop, Cristinel Romanescu, Adrian Stoica, Gheorghe Vișan, Alina Dumitru, Viorica Chermeș Susanu, Georgeta Damian-Andrunache, Doina Melinte, Puiu Gaspar, Alexandru Hălăucă și Valentin Amato Zaharia.

Conform statutului COSR, Comitetul Executiv are in componenta 20 de membri: presedinte, 3 vicepresedinti, 5 membri ai sporturilor olimpice de vara, dintre care unul reprezentand federatiile de jocuri sportive pe echipe, 4 membri reprezentând personalitati ale vietii sportive olimpice, 2 membri ai federatiilor olimpice de iarna, un membru reprezentând federatiile Sportul pentru Toti si Sportul pentru Persoane cu Handicap, presedintele Comisiei Sportivilor, trezorierul COSR si secretarul general al COSR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *