Activitate parlamentară

Sunt aici să te reprezint.
Politicienii trebuie să fie în slujba cetățeanului!

De câte ori nu am auzit că România are un potenţial imens prin resursa umană, în special prin intermediul tinerilor valoroşi care ar putea dezvolta economia ţării şi sunt responsabilii de mâine ai celor care astăzi îi susţin?

Deşi cu toţii suntem conştienţi de faptul că bunăstarea oamenilor se realizează prin educaţie, investiţii şi creare de noi locuri de muncă, una dintre cauzele cele mai des invocate pentru care aceste lucruri întâmpină obstacole este reprezentată de lipsa predictibilităţii legislaţiei.

Legislaţia trebuie să fie astfel stabilă şi în folosul cetăţenilor. Iar acesta este rolul nostru ca și reprezentanți ai comunităților care ne-au trimis în Parlament.

Fac parte din trei comisii parlamentare, după cum urmează:

  • Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport

    învăţământul de toate formele şi gradele; cercetarea ştiinţifică; activitatea sportivă; problemele tineretului; protecţia proprietăţii intelectuale.
  • Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor

    tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, tehnologii avansate specifice domeniului, alinierea la reglementările, respectiv la standardele internaţionale, şi proprietatea intelectuală în domeniu.
  • Comisia permanentă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO

Consultă întrebările/interpelările și răspunsurile primite aici.
Consultă luările de cuvânt din plenul Camerei Deputaților aici.
Consultă propunerile legislative aici.
Consultă declarațiile politice aici.
Consultă moțiunile pe care le-am semnat aici.