Cu ce te pot ajuta?

Dacă ai o problemă cu o autoritate a statului sau ai o situație ce necesită rezolvare din partea statului atunci înscrie-te online într-o audiență sau depune o petiție online în cadrul acestei pagini

Ce pot face pentru tine?

Pot să mă adresez instituțiilor administrației publice centrale sau locale pentru a transmite sau a mă informa asupra solicitărilor și petițiilor cetățenilor din județul CLUJ, în conformitate cu prevederile legale. Împreună cu echipa mea de la cabinet, putem să solicităm informații despre statusul problemei tale, și să ne asigurăm că problema ta este analizată corect de către instituția respectivă în termenul prevăzut de lege. Nu pot însă, să solicit niciunei instituții publice să rezolve probleme care încalcă legislația, regulile sau regulamentele interioare ale acestora.

REȚINE! Ca și deputat nu pot întotdeauna să intervin în numele tău în relația cu instituțiile publice. În cazul în care nu pot să te ajut sau nu ești sigur de natura problemei tale, poți să contactezi staff-ul meu de la biroul parlamentar și ei vor face tot posibilul să te redirecționeze unei persoane sau instituții abilitate care să te asiste în rezolvarea problemei tale.

IMPORTANT !!

Datorită principiului constituțional al separării și echilibrului celor 3 puteri ale statului (legislativă, executivă și judecătorească) în cadrul democrației constituționale, nu pot să intrevin în probleme de natură judiciară, cum ar fi custodia copilului, divorțuri, procese civile, penale, sentințe judecătorești, arestări, etc.  

Nu ești rezident al județului Cluj? Nicio problemă! În acest caz staff-ul meu te va redirecționa direct deputatului din circumscripția de care aparții.

  • Accepted file types: jpg, pdf, doc.
    Va rugam sa incarcati doar fisiere Doc, Pdf sau Jpg
“Prin petiție se înțelege cererea, reclamația, sesizarea sau propunerea formulată în scris ori prin poștă electronică, pe care un cetățean sau o organizație legal constituită o poate adresa autorităților și instituțiilor publice centrale și locale, serviciilor publice descentralizate ale ministerelor și ale celorlalte organe centrale, companiilor și societăților naționale, societăților comerciale de interes județean și local, precum și regiilor autonome”.