Cu ce te pot ajuta?

Dacă ai o problemă cu o autoritate a statului sau ai o situație ce necesită rezolvare din partea statului atunci înscrie-te online într-o audiență sau depune o petiție online în cadrul acestei pagini

Ce pot face pentru tine?

Știu că de cele mai multe ori birocrația excesivă sau procedurile instituțiilor publice pot fi confuze și frustrante. Pot să mă adresez instituțiilor administrației publice centrale sau locale pentru a transmite sau a mă informa asupra solicitărilor și petițiilor cetățenilor din județul CLUJ sau a celor din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională, în conformitate cu prevederile legale. Împreună cu echipa mea de la cabinet, putem să solicităm informații despre statusul problemei tale, și să ne asigurăm că problema ta este analizată corect de către instituția respectivă în termenul prevăzut de lege. Nu pot însă, să solicit niciunei instituții publice să rezolve probleme care încalcă legislația, regulile sau regulamentele interioare ale acestora.

 

REȚINE !  

Ca și deputat nu pot întotdeauna să intervin în numele tău în relația cu instituțiile publice. În cazul în care nu pot să te ajut sau nu ești sigur de natura problemei tale, poți să contactezi staff-ul meu de la biroul parlamentar și ei vor face tot posibilul să te redirecționeze unei persoane sau instituții abilitate care să te asiste în rezolvarea problemei tale. Completează formularul de mai jos și vei fi contactat în cel mai scurt timp (max. 7 zile) de un consilier din echipa mea.

 

IMPORTANT !  

Datorită principiului constituțional al separării și echilibrului celor 3 puteri ale statului (legislativă, executivă și judecătorească) în cadrul democrației constituționale, nu pot să intrevin în probleme de natură judiciară, cum ar fi custodia copilului, divorțuri, procese civile, penale, sentințe judecătorești, arestări, etc.  

 

Nu ești rezident al județului Cluj sau angajat al sistemului de apărare, ordine publică și securitate națională? 

Nicio problemă! În acest caz staff-ul meu te va redirecționa direct deputatului din circumscripția de care aparții.

IMPORTANT !!! Prin completarea și transmiterea electronică a formularului de mai sus solicitantul de audiență declară că a citit și a înteles termenii și condițiile de mai sus și este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 -“Regulamentul general privind protecția datelor" cunoscut sub numele de GDPR, precum și cu orice altă legislație în materie aplicabilă pe teritoriul României sau al Uniunii Europene.
  • Accepted file types: jpg, pdf, doc.
    Va rugam sa incarcati doar fisiere Doc, Pdf sau Jpg
IMPORTANT !!! Prin petiție se înțelege cererea, reclamația, sesizarea sau propunerea formulată în scris ori prin poștă electronică, pe care un cetățean sau o organizație legal constituită o poate adresa autorităților și instituțiilor publice centrale și locale, serviciilor publice descentralizate ale ministerelor și ale celorlalte organe centrale, companiilor și societăților naționale, societăților comerciale de interes județean și local, precum și regiilor autonome. Petițiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiționarului nu se iau în considerare și se clasează, potrivit prevederilor OUG 27/2002 actualizată. Prin completarea și transmiterea electronică a formularului de mai sus petiționarul declară că a citit și a înteles termenii și condițiile de mai sus și este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 -“Regulamentul general privind protecția datelor" cunoscut sub numele de GDPR, precum și cu orice altă legislație în materie aplicabilă pe teritoriul României sau al Uniunii Europene.