Conferinţa Ligii Aleşilor Locali PNL

Astăzi, a avut loc Liga Aleșilor Locali. Consider acest eveniment ca fiind cel care arată adevărata diferență între administrațiile care au o conducere liberală și restul administrațiilor. Emil Boc - Cluj-Napoca și Ilie Bolojan - Oradea, sunt doar două exemple ale perfomanței în administrație. Aceste administrații performante fac România Normală.

 

ℹ️ Mesajul Preşedintelui Klaus Iohannis adresat aleşilor locali PNL:

“Pe voi v-au ales comunitățile ca să le duceți mai departe, dar pentru asta trebuie să aveți un cadru potrivit. Am venit cu ceva simbolic astăzi, o inițiativă legislativă. Este prima dată când promulg într-o zi de sâmbătă o lege. Este acea lege inițiată de liberali pentru debirocratizare.


Pentru unii, România Normală înseamnă să fie tratat corect de către instituțiile statului, să nu mai stea ore și ore la ghișee. Să fie tratat corect și, dacă se aplică legea debirocratizării, să primească, de exemplu, autorizația de construcție, investitorul care vine să creeze locuri de muncă, poate în trei săptămâni, nu în trei ani."

 

ℹ️ Mesajul premierului desemnat, Ludovic Orban, adresat aleşilor locali cu ocazia Conferinţei Ligii Aleşilor Locali PNL:

“Vă felicit pentru modul în care administrați localitățile, pentru că trebuie spus şi oamenii trebuie să ştie că cele mai prospere şi mai dezvoltate oraşe şi comune din #România sunt administrate de primari liberali.


Vreau ca în fiecare localitate în care nu avem primari liberali să le spunem oamenilor care trăiesc ȋn acele comunități locale că au șansa de a trăi mai bine, că au șansa de a trăi ca în #Cluj, ca în #Oradea, ca în #Timișoara, ca în toate localitățile cu performanță în administrația locală, care au fost ridicate de primari liberali. Dar pentru asta trebuie să facă alegerile ȋnţelepte. Totul ȋncepe cu un vot!

De asemenea, vreau să ştiţi că vremea umilințelor la care ați fost supuși atunci când veneați ȋn capitală, pentru a primi avize, semnături, aprobări sau toate documentele inventate de birocrația de la București care ţinea blocate proiectele locale, a trecut. De acum înainte, fiecare primar va avea ușa deschisă pentru fiecare instituție din România și nu doar primarii liberali, ci orice administrator local din România, care vrea să construiască ceva bun pentru semenii săi, care are proiecte de dezvoltare și care vrea cu adevărat să ducă lucrurile spre mai bine.”

#AdministratieLiberala  #PentruRomâniaNormală #DeputatDeCluj Partidul Naţional Liberal

București, 26.10.2019