Depunerea candidaturii domnului președinte Klaus IOHANNIS

Astăzi, 20 septembrie, alături de președintele PNL, domnul Ludovic Orban, membri ai echipei de campanie, ai conducerii filialei PNL Bucuresti, precum și de sute de simpatizanți și susținători, l-am însoțit pe candidatul #PNL la alegerile prezidențiale, domnul Klaus Iohannis, la Biroul Electoral Central, pentru a-și înregistra candidatura pentru al doilea mandat.

Pornim în cursa pentru prezidențiale cu cel mai bun candidat susținut de peste 2,2 milioane de români. Avem cea mai puternică susținere din partea românilor pentru un nou mandat al Președintelui!

Klaus Iohannis:

"Mi-am depus astăzi candidatura pentru încă un mandat de Președinte al României. Ceea ce îmi doresc eu pentru țara mea este o Românie Normală, asta însemnând spitale moderne, școli curate, autostrăzi, instituții funcționale, respectarea drepturilor și o administrație care are în centrul ei cetățeanul.
România Normală este o țară din care tinerii nu mai vor să plece și în care mulți dintre cei care au plecat vor să se întoarcă cu drag și cu speranță.
Acum, la finalul acestui mandat, pot să spun că am reușit, prin mijloacele constituționale, prin instrumentele aflate la dispoziția Președintelui, să previn din dezastrul planificat de PSD pentru România. Este nevoie de muncă de reconstruire, de resetare, de normalizare, de modernizare a țării și sunt hotărât să conduc această muncă. Știu ce trebuie făcut și împreună cu un guvern pro-european, ales democratic, vom face această muncă pentru români!"

#PentruoRomânieNormală

București, 20.09.2019