Lansarea candidaților. Regionala N-V la Cluj-Napoca

Peste 6500 de persoane ne-au fost alături la Sala Polivalentă din #Cluj-Napoca, o sală modernă, rezultat al administrației liberale. Cei prezenți au creat o atmosferă electrizantă, iar discursurile colegilor au reușit să îi mobilizeze și mai mult pe cei din sală. Astăzi a fost mai mult ca oricând despre ce #sepoate face, fiindcă de prea multe ori am auzit că în România nu se poate. Ba se poate! Însă totul începe cu un vot. Lista PNL pentru europarlamentare este compusă din oameni cu rezultate în administrația locală și centrală, cu rezultate în Parlamentul European și nu în ultimul rând, lista PNL este compusă din oameni care s-au bătut și se bat pentru România.


Primul loc pe lista Partidului Național Liberal este ocupat de Rares Bogdan care a demonstrat seară de seară că este un combatant al PSD-ului și un adevărat patriot. Pe poziția a doua îl regăsim pe Siegfried Muresan un tânăr politician care în primul lui mandat de europarlamentar a fost negociator șef pentru bugetul UE în anul 2018 și a susținut un program prin care tinerii de 18 ani pot vizita Europa gratuit cu trenul. Locul trei îi revine lui Mircea Hava, un exponent al administrației liberale care a demonstrat că #sepoate. Locul 4- Vasile Blaga, cel care din pozițiile ocupate în administrația centrală a contribuit la aderarea României la Uniunea Europeană și a implementat măsurile necesare din punct de vedere tehnic pentru accederea României în Spațiu Schengen. Pe locul 5 PNL o propune pe Adina Vălean care în actualul mandat a contribuit la eliminarea tarifelor de roaming din UE. Pe poziția a 6-a este Președintele PNL Cluj, Daniel Buda care a obținut despăgubiri pentru românii afectați de pesta porcină africană și care se bate zi de zi pentru fermierii români.

Alegerile din 26 mai sunt importante fiindcă votăm viitorul Uniunii Europene.
Uniunea Europeană reprezintă #libertate#democrație, stat de drept și nu în ultimul rând #paceO pace care durează de peste 70 de ani. Au rămas puțini cei care ne pot povesti despre ororile războiului, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să prețuim pacea în care astăzi trăim pe continentul european.
PSD și ALDE critică Uniunea Europeană și deși pot fi de acord că nu este uniunea perfectă, avem datoria față de generațiile viitoare de a găsi soluții pentru a îmbunătăți acest proiect.
Pe 26 mai votăm pentru România, votăm pentru Europa!

31.03.2019