Vizită la Complexul Sportiv Dinamo

Astăzi, l-am însoțit, pe președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Camera Deputaților, domnul Sorin Cîmpeanu, într-o vizită la Clubul Sportiv Dinamo.

Discuțiile pe care le-am avut cu noul președinte al CS Dinamo, domnul Ionuț-Adrian Popa, au fost axate pe viitoarele măsuri de relaxare, cunosc fiind faptul că sportul a fost grav afectat de măsurile luat pentru a reduce răspândirea pandemiei de Covid-19.

Am vizitat și Complexul Sportiv Dinamo, un loc unde regăsim un bazin modern la standarde europene lângă o clădire a secției de tir-judo și karate construită în anul 1940 și renovată ultima dată prin anii ’70. Există dorința de a moderniza și secțiile care până acum nu au avut parte de așa ceva.

După întâlnirea de astăzi sunt încrezător că noul președinte al CS Dinamo în colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne, și dacă este nevoie și cu sprijinul Parlamentului, vor îmbunătăți condițiile din Complexul Dinamo, iar numărul celor care vor practica un sport va crește considerabil.       

 

București , 06.07.2020

Sursa foto: CS Dinamo