Zilele Clujului 2019

Vineri, 27 septembrie, am avut bucuria de a participa la prima zi a festivalului "Zilele Clujului 2019". Ediția din acest an a început  cu două evenimente în centrul cărora s-au aflat copiii. La aniversarea a 100 de ani de la înființare, elevii Colegiului Național „George Coșbuc”, ai Colegiului Național „Emil Racoviță” și ai Colegiului Național „George Barițiu” au sărbătorit în Piața Unirii, printr-un flashmob colorat, iar peste 1000 de elevi din școlile clujene au dat startul ediției 2019 a Zilelor Clujului cu un sincron-record realizat prin muzică şi sport. Momentul a fost urmat de seara de teatru cu spectacolul ”Chiritza în concert”. 

Zilele Clujului 2019 este organizat în perioada 27-30 septembrie de Primăria Cluj-Napoca împreună cu peste 100 de companii, ONG-uri, voluntari și instituții, care împreună cu membrii comunității, creează an de an o poveste minunată.

Programul complet al festivalului poate fi consultat pe site-ul www.zileleclujului.ro sau aici: http://bit.ly/ProgramZileleClujului2019.

Sursa foto: Facebook Emil Boc

#DeputatDeCluj

Cluj-Napoca, 27.09.2019